Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl233g305kcal30.2g1.2g20g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%20g50kcal2.8g2.2g1.1g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Voi 19g138kcal0.2g0.1g15.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 80g304kcal22.4g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1593kcal111.2g7g121.4g19.6g
Valittu annoskoko372g797kcal55.6g3.5g60.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna186g398kcal27.8g1.8g30.4g4.9g
Arvot/100g100g214kcal14.9g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169