Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl290g380kcal37.7g1.4g24.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%25g63kcal3.5g2.8g1.4g12.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Voi 24g172kcal0.3g0.1g19.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 100g379kcal27.9g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana927g1987kcal138.8g8.6g151.2g24.6g
Valittu annoskoko464g993kcal69.4g4.3g75.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna232g497kcal34.7g2.2g37.8g6.2g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169