Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl291g381kcal37.8g1.5g25g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%25g63kcal3.5g2.8g1.4g12.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Voi 24g173kcal0.3g0.1g19.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 100g380kcal28g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1992kcal139.2g8.8g151.8g24.6g
Valittu annoskoko465g996kcal69.6g4.4g75.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna233g498kcal34.8g2.2g38g6.2g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169