Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl349g457kcal45.4g1.7g30g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%30g75kcal4.2g3.3g1.7g14.7g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Voi 29g207kcal0.3g0.1g23.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 120g456kcal33.5g0g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g2390kcal166.8g10.2g182g29.4g
Valittu annoskoko558g1195kcal83.4g5.1g91g14.7g
Annoskoko puolitettuna279g598kcal41.7g2.6g45.5g7.4g
Arvot/100g100g214kcal14.9g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169