Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl407g533kcal52.9g2g35g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%35g88kcal4.9g3.9g2g17.2g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 140g531kcal39.1g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g2788kcal194.6g12g212.4g34.4g
Valittu annoskoko651g1394kcal97.3g6g106.2g17.2g
Annoskoko puolitettuna326g697kcal48.7g3g53.1g8.6g
Arvot/100g100g214kcal14.9g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169