Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl465g610kcal60.5g2.3g40g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%40g100kcal5.6g4.4g2.2g19.7g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Voi 38g276kcal0.5g0.2g31g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 160g607kcal44.7g0g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g3187kcal222.6g13.8g242.6g39.4g
Valittu annoskoko744g1594kcal111.3g6.9g121.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna372g797kcal55.7g3.5g60.7g9.9g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169