Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl523g686kcal68g2.6g45g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%45g113kcal6.3g5g2.5g22.1g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Voi 43g311kcal0.5g0.2g34.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 181g683kcal50.3g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g3585kcal250.2g15.6g272.8g44.2g
Valittu annoskoko837g1793kcal125.1g7.8g136.4g22.1g
Annoskoko puolitettuna419g896kcal62.6g3.9g68.2g11.1g
Arvot/100g100g214kcal14.9g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169