Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl58g76kcal7.6g0.3g5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%5g13kcal0.7g0.6g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.8g35kcal0.1g0g3.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 20g76kcal5.6g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g398kcal28g1.8g30.4g5g
Valittu annoskoko93g199kcal14g0.9g15.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna47g100kcal7g0.5g7.6g1.3g
Arvot/100g100g214kcal15g1g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169