Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl582g762kcal75.6g2.9g50g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%50g125kcal7g5.5g2.8g24.6g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Voi 48g346kcal0.6g0.2g38.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 201g759kcal55.9g0g60.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g3984kcal278.2g17.2g303.4g49.2g
Valittu annoskoko930g1992kcal139.1g8.6g151.7g24.6g
Annoskoko puolitettuna465g996kcal69.6g4.3g75.9g12.3g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169