Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio
Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.
Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.
Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.
Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.
Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.
Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.
Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa
Sarik82