Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)125g788kcal0g0g87.5g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Maissitärkkelys 28g100kcal0.1g24.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.3g2.7g8g
Soijamaito (alpro soja)50g25kcal1.9g1.9g1.1g0g
Mansikkahillo 58g130kcal0.3g31g0.1g0.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)20g126kcal0g0g14g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu22g7.7kcal0.1g1.9g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g90g360kcal0g90g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g5365kcal51.6g796.4g211.4g17g
Valittu annoskoko712g2683kcal25.8g398.2g105.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna356g1341kcal12.9g199.1g52.9g4.3g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237423