Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 228g732kcal61.2g0g54.7g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g286g999kcal36.6g199g5.4g9.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen286g94kcal9.4g14g0g0g
Kananmuna kuoreton 126g179kcal15.7g0.4g12.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.7g41kcal0g0g4.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.3g18kcal0.6g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g4161kcal248.6g433.6g158.2g20.4g
Valittu annoskoko1000g2081kcal124.3g216.8g79.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna500g1040kcal62.2g108.4g39.6g5.1g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518