Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 286g915kcal76.4g0g68.4g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g357g1249kcal45.7g248.8g6.8g11.4g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen357g118kcal11.8g17.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 157g224kcal19.6g0.5g16.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.1g51kcal0g0g5.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.9g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5202kcal310.4g542.2g198g25.4g
Valittu annoskoko1250g2601kcal155.2g271.1g99g12.7g
Annoskoko puolitettuna625g1301kcal77.6g135.6g49.5g6.4g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518