Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 457g1464kcal122.3g0g109.4g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g571g1999kcal73.1g398.1g10.9g18.3g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen571g189kcal18.8g28g0g0g
Kananmuna kuoreton 251g359kcal31.4g0.8g25.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g82kcal0.1g0.1g9.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi13g35kcal1.1g0.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g8323kcal496.8g867.8g316.8g40.8g
Valittu annoskoko2000g4162kcal248.4g433.9g158.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna1000g2081kcal124.2g217g79.2g10.2g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518