Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 514g1647kcal137.6g0g123g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g643g2249kcal82.2g447.8g12.2g20.6g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen643g212kcal21.2g31.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 283g403kcal35.3g0.8g29g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g93kcal0.1g0.1g10.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g40kcal1.3g1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g9363kcal559g976g356.2g46g
Valittu annoskoko2250g4682kcal279.5g488g178.1g23g
Annoskoko puolitettuna1125g2341kcal139.8g244g89.1g11.5g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518