Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 571g1830kcal152.9g0g136.7g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g714g2499kcal91.4g497.6g13.6g22.8g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen714g236kcal23.6g35g0g0g
Kananmuna kuoreton 314g448kcal39.3g0.9g32.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos14g103kcal0.1g0.1g11.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi16g44kcal1.4g1.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10404kcal621.4g1084.4g395.6g51g
Valittu annoskoko2500g5202kcal310.7g542.2g197.8g25.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2601kcal155.4g271.1g98.9g12.8g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518