Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 114g366kcal30.6g0g27.3g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g143g500kcal18.3g99.5g2.7g4.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen143g47kcal4.7g7g0g0g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.9g0.2g6.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g2081kcal124.4g216.8g79g10.2g
Valittu annoskoko500g1040kcal62.2g108.4g39.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna250g520kcal31.1g54.2g19.8g2.6g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518