Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g250g875kcal32g174.2g4.7g8g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.2g12.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1751g3643kcal217.4g379.4g138.6g17.8g
Valittu annoskoko876g1822kcal108.7g189.7g69.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna438g911kcal54.4g94.9g34.7g4.5g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518