Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g500g100kcal3g19g1.5g30g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g200g674kcal25g134.4g4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1594g1854kcal59.2g316.6g39.4g87g
Valittu annoskoko797g927kcal29.6g158.3g19.7g43.5g
Annoskoko puolitettuna399g463kcal14.8g79.2g9.9g21.8g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828