Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 560g426kcal10.5g86.8g1.1g5.6g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)200g80kcal8.2g10.6g1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustekurkku80g13kcal0.6g2.4g0.1g1.4g
Ruohosipuli, tuore10g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5g1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1732g1060kcal39g204g4.6g14.6g
Valittu annoskoko866g530kcal19.5g102g2.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna433g265kcal9.8g51g1.2g3.7g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234