Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)150g825kcal1.5g1.5g90g0g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl58g77kcal7.6g0.2g4.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai228g796kcal27.3g161.5g4.8g6.8g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio200g660kcal14g26g54g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g150g420kcal3.8g5.3g42g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl174g230kcal22.8g0.5g14.4g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2215g7187kcal154g678.2g420g14.2g
Valittu annoskoko1108g3594kcal77g339.1g210g7.1g
Annoskoko puolitettuna554g1797kcal38.5g169.6g105g3.6g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259