Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)15g30kcal3.5g0.2g1.7g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%50g55kcal9g1.5g1.5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali225g44kcal4.1g5g0.5g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g258kcal33.2g13.4g7.4g10.4g
Valittu annoskoko315g129kcal16.6g6.7g3.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna158g65kcal8.3g3.4g1.9g2.6g
Arvot/100g100g41kcal5.3g2.1g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837