Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD
Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min
Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.
Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.
Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!
Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.
Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.
Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa
Therezza