Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.8g0.5g15.4g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki250g160kcal27.5g10.5g1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5g1kcal0g0.3g0g0g
Parmesan formaggio da pasta27g123kcal10.8g0g8.9g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Manteli 210g1293kcal50.5g13.9g113.4g15.1g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 35g113kcal10.1g2.5g7g10.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 28g189kcal7.5g1.9g16.2g3.4g
KauraKuitunen (Hirvelä)29g36kcal2.1g4.7g1g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1522g4644kcal255g71.6g367.8g98.8g
Valittu annoskoko761g2322kcal127.5g35.8g183.9g49.4g
Annoskoko puolitettuna381g1161kcal63.8g17.9g92g24.7g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385