Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 620g884kcal77.5g1.9g63.5g0g
Smetana, Valio, hyla113g440kcal2.3g2.8g47.3g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g225g527kcal25.5g1.1g49.6g0g
Oliiviöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g5020kcal216.4g33.2g457g7.6g
Valittu annoskoko1251g2510kcal108.2g16.6g228.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna626g1255kcal54.1g8.3g114.3g1.9g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392