Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 689g983kcal86.1g2.1g70.6g0g
Smetana, Valio, hyla125g488kcal2.5g3.1g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g251g586kcal28.3g1.3g55.1g0g
Oliiviöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g5578kcal240.4g37g507.8g8.6g
Valittu annoskoko1390g2789kcal120.2g18.5g253.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna695g1395kcal60.1g9.3g127g2.2g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392