Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Smetana, Valio, hyla25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g50g117kcal5.7g0.3g11g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g1116kcal48.2g7.4g101.4g1.8g
Valittu annoskoko278g558kcal24.1g3.7g50.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna139g279kcal12.1g1.9g25.4g0.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.3g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392