Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Smetana, Valio, hyla38g147kcal0.8g0.9g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g75g176kcal8.5g0.4g16.5g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g1673kcal72.2g11g152.4g2.6g
Valittu annoskoko417g837kcal36.1g5.5g76.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna209g418kcal18.1g2.8g38.1g0.7g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392