Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 344g491kcal43g1g35.3g0g
Smetana, Valio, hyla63g244kcal1.3g1.6g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g125g293kcal14.2g0.6g27.5g0g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g2789kcal120.2g18.4g254g4.2g
Valittu annoskoko695g1394kcal60.1g9.2g127g2.1g
Annoskoko puolitettuna348g697kcal30.1g4.6g63.5g1.1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392