Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 413g590kcal51.7g1.2g42.4g0g
Smetana, Valio, hyla75g293kcal1.5g1.9g31.6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g150g352kcal17g0.8g33.1g0g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g3347kcal144.4g22.2g305g5.2g
Valittu annoskoko834g1673kcal72.2g11.1g152.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna417g837kcal36.1g5.6g76.3g1.3g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392