Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 482g688kcal60.3g1.4g49.4g0g
Smetana, Valio, hyla88g342kcal1.8g2.2g36.8g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g175g410kcal19.8g0.9g38.6g0g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g3904kcal168.4g25.8g355.6g6g
Valittu annoskoko973g1952kcal84.2g12.9g177.8g3g
Annoskoko puolitettuna487g976kcal42.1g6.5g88.9g1.5g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392