Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)300g720kcal23.4g150g3.6g8.1g
Pesto (Pirkka)10g58kcal0.4g0.4g6.1g0.4g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g40g98kcal7.2g0.2g7.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1854kcal65g320.2g36.2g24g
Valittu annoskoko600g927kcal32.5g160.1g18.1g12g
Annoskoko puolitettuna300g463kcal16.3g80.1g9.1g6g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484