Chili con verdura
Pane valkoiset pavut edellisenä iltana likoamaan runsaaseen veteen.
Huuhdo ja keitä 2-3 tuntia runsaassa vedessä.
Älä suolaa, sillä suola kuivattaa pavut.
Mausta keitinvesi laakerinlehdillä ja sipulilla, johon on painettu pari mausteneilikkaa.
Papuja kannattaa keittää kerralla enemmänkin, sillä ne voi pakastaa seuraavaa ruokalajia varten.
Voit tietysti käyttää myös valmiita tölkkipapuja.
Kuullota pilkottu sipuli ja paprika pannulla öljyssä.
Lisää valkosipulisilppu sekä chilijauhe tai punainen chilipalko, josta sisus ja siemenet poistettu.
Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.
Tarkista suola ja pippuri.
Keitä 10 minuuttia.
Lisää juustoraaste ja hämmennä, kunnes juusto on sulanut.
Tarjoa ruskean kokojyväriisin kera.
Lisää pinnalle koristeeksi pilkottua kevätsipulia.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa
Army