Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chili con verdura

Pane valkoiset pavut edellisenä iltana likoamaan runsaaseen veteen.

Huuhdo ja keitä 2-3 tuntia runsaassa vedessä.

Älä suolaa, sillä suola kuivattaa pavut.

Mausta keitinvesi laakerinlehdillä ja sipulilla, johon on painettu pari mausteneilikkaa.

Papuja kannattaa keittää kerralla enemmänkin, sillä ne voi pakastaa seuraavaa ruokalajia varten.

Voit tietysti käyttää myös valmiita tölkkipapuja.

Kuullota pilkottu sipuli ja paprika pannulla öljyssä.

Lisää valkosipulisilppu sekä chilijauhe tai punainen chilipalko, josta sisus ja siemenet poistettu.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Tarkista suola ja pippuri.

Keitä 10 minuuttia.

Lisää juustoraaste ja hämmennä, kunnes juusto on sulanut.

Tarjoa ruskean kokojyväriisin kera.

Lisää pinnalle koristeeksi pilkottua kevätsipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g500g450kcal30g75g0.5g0g
Paprika vihreä 136g29kcal1.3g3.4g0.4g2.6g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska500g150kcal7g32.5g2.5g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12g26kcal1.7g2.6g1g0g
Dubliner Cheese, irlantilainen (Kerrygold), annos 50g200g784kcal52g0.4g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g3039kcal193g257g137.6g11.4g
Valittu annoskoko1568g1520kcal96.5g128.5g68.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna784g760kcal48.3g64.3g34.4g2.9g
Arvot/100g100g97kcal6.2g8.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238908