Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Porkkanaraaste 200g300g81kcal1.8g15.9g0.6g7.5g
Tomusokeri 1dl=60g75g300kcal0g75g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 150g433kcal16.5g4.5g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2093g5986kcal86.8g708.4g305g29.4g
Valittu annoskoko1047g2993kcal43.4g354.2g152.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna523g1497kcal21.7g177.1g76.3g7.4g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696