Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%400g848kcal72g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Salaatti, jäävuori tuore250g25kcal2.7g2g0.5g2.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Kurkku 150g16kcal0.8g2.1g0.1g1g
Feta Patros 200 g100g238kcal16.1g0.7g19g0g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Kermaviili Ingman 10%100g120kcal3.1g4.4g10g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2504g2654kcal193.4g39.4g161.8g15g
Valittu annoskoko1252g1327kcal96.7g19.7g80.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna626g664kcal48.4g9.9g40.5g3.8g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271