Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%600g1272kcal108g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Salaatti, jäävuori tuore375g38kcal4.1g3g0.7g3.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen187g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Kurkku 225g25kcal1.3g3.1g0.2g1.6g
Feta Patros 200 g150g357kcal24.1g1g28.5g0g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.4g2.2g
Kermaviili Ingman 10%150g180kcal4.6g6.6g15g0g
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3756g3980kcal290.4g59.2g242.4g22.8g
Valittu annoskoko1878g1990kcal145.2g29.6g121.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna939g995kcal72.6g14.8g60.6g5.7g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271