Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%800g1695kcal143.9g0g96g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Salaatti, jäävuori tuore500g50kcal5.5g4g1g5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Kurkku 300g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Feta Patros 200 g200g476kcal32.1g1.4g38g0g
Paprika, punainen150g39kcal1.3g6.9g0.6g3g
Kermaviili Ingman 10%200g240kcal6.2g8.8g20g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5008g5307kcal387g79.2g323.6g30.6g
Valittu annoskoko2504g2654kcal193.5g39.6g161.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna1252g1327kcal96.8g19.8g80.9g7.7g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271