Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%1000g2119kcal179.9g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Salaatti, jäävuori tuore625g63kcal6.9g5g1.2g6.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen312g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Kurkku 375g41kcal2.1g5.2g0.4g2.6g
Feta Patros 200 g250g595kcal40.1g1.7g47.5g0g
Paprika, punainen187g48kcal1.7g8.6g0.7g3.7g
Kermaviili Ingman 10%250g300kcal7.7g11g25g0g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6260g6634kcal483.8g98.8g404.2g38g
Valittu annoskoko3130g3317kcal241.9g49.4g202.1g19g
Annoskoko puolitettuna1565g1659kcal121g24.7g101.1g9.5g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271