Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%1200g2543kcal215.9g0g143.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Salaatti, jäävuori tuore750g75kcal8.2g6g1.5g7.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen375g75kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Kurkku 450g49kcal2.5g6.3g0.4g3.1g
Feta Patros 200 g300g714kcal48.2g2.1g57g0g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.3g0.9g4.5g
Kermaviili Ingman 10%300g360kcal9.3g13.2g30g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7512g7961kcal580.4g118.6g485.2g45.6g
Valittu annoskoko3756g3980kcal290.2g59.3g242.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna1878g1990kcal145.1g29.7g121.3g11.4g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271