Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%1399g2967kcal251.9g0g167.9g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Salaatti, jäävuori tuore875g88kcal9.6g7g1.7g8.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen437g88kcal2.6g16.6g1.3g6.1g
Kurkku 525g57kcal2.9g7.3g0.5g3.7g
Feta Patros 200 g350g833kcal56.2g2.4g66.5g0g
Paprika, punainen262g67kcal2.4g12.1g1g5.2g
Kermaviili Ingman 10%350g420kcal10.8g15.4g35g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8764g9287kcal677.4g138.4g565.8g53.4g
Valittu annoskoko4382g4644kcal338.7g69.2g282.9g26.7g
Annoskoko puolitettuna2191g2322kcal169.4g34.6g141.5g13.4g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271