Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%1600g3392kcal288g0g192g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Salaatti, jäävuori tuore1000g100kcal11g8g2g10g
Kirsikkatomaatti, suomalainen500g100kcal3g19g1.5g7g
Kurkku 600g66kcal3.4g8.4g0.6g4.2g
Feta Patros 200 g400g952kcal64.2g2.8g76g0g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Kermaviili Ingman 10%400g480kcal12.4g17.6g40g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10020g10618kcal774.6g158.4g647.4g61.2g
Valittu annoskoko5010g5309kcal387.3g79.2g323.7g30.6g
Annoskoko puolitettuna2505g2655kcal193.7g39.6g161.9g15.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271