Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%1799g3815kcal323.9g0g215.9g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Salaatti, jäävuori tuore1125g113kcal12.4g9g2.2g11.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen562g113kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Kurkku 675g74kcal3.8g9.4g0.7g4.7g
Feta Patros 200 g450g1071kcal72.2g3.1g85.5g0g
Paprika, punainen337g87kcal3g15.5g1.3g6.7g
Kermaviili Ingman 10%450g540kcal13.9g19.8g45g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11268g11941kcal871g178g727.8g68.6g
Valittu annoskoko5634g5970kcal435.5g89g363.9g34.3g
Annoskoko puolitettuna2817g2985kcal217.8g44.5g182g17.2g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271