Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%1999g4238kcal359.9g0g239.9g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Salaatti, jäävuori tuore1250g125kcal13.7g10g2.5g12.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen625g125kcal3.7g23.7g1.9g8.7g
Kurkku 750g82kcal4.2g10.5g0.7g5.2g
Feta Patros 200 g500g1190kcal80.3g3.5g95g0g
Paprika, punainen375g96kcal3.4g17.2g1.5g7.5g
Kermaviili Ingman 10%500g600kcal15.5g22g50g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12520g13268kcal967.8g197.8g809g76.2g
Valittu annoskoko6260g6634kcal483.9g98.9g404.5g38.1g
Annoskoko puolitettuna3130g3317kcal242g49.5g202.3g19.1g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271