Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g38g197kcal2.4g15.4g14.7g1g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.5g0g0g
Voi 15g110kcal0.2g0.1g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g802kcal15.8g48.2g62.6g2g
Valittu annoskoko105g401kcal7.9g24.1g31.3g1g
Annoskoko puolitettuna53g201kcal4g12.1g15.7g0.5g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469