Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3957g5644kcal494.6g11.9g405.6g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g3597g18777kcal230.2g1464g1399.3g97.1g
Hunaja 1007g3327kcal5g813.8g0g0g
Voi 1439g10438kcal17.1g5.8g1169.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g76372kcal1493.8g4591g5949.4g194.2g
Valittu annoskoko10000g38186kcal746.9g2295.5g2974.7g97.1g
Annoskoko puolitettuna5000g19093kcal373.5g1147.8g1487.4g48.6g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469