Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 443g632kcal55.4g1.3g45.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g403g2103kcal25.8g164g156.7g10.9g
Hunaja 113g373kcal0.6g91.1g0g0g
Voi 161g1169kcal1.9g0.6g131g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g8554kcal167.4g514g666.2g21.8g
Valittu annoskoko1120g4277kcal83.7g257g333.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna560g2138kcal41.9g128.5g166.6g5.5g
Arvot/100g100g382kcal7.5g22.9g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469