Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g69kcal6.1g0.1g5g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g44g230kcal2.8g17.9g17.1g1.2g
Hunaja 12g41kcal0.1g10g0g0g
Voi 18g128kcal0.2g0.1g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g936kcal18.4g56.2g72.8g2.4g
Valittu annoskoko123g468kcal9.2g28.1g36.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g234kcal4.6g14.1g18.2g0.6g
Arvot/100g100g382kcal7.5g22.9g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469