Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 499g711kcal62.3g1.5g51.1g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g453g2366kcal29g184.5g176.3g12.2g
Hunaja 127g419kcal0.6g102.5g0g0g
Voi 181g1315kcal2.2g0.7g147.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g9623kcal188.2g578.4g749.6g24.4g
Valittu annoskoko1260g4811kcal94.1g289.2g374.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna630g2406kcal47.1g144.6g187.4g6.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469