Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g50g263kcal3.2g20.5g19.6g1.4g
Hunaja 14g47kcal0.1g11.4g0g0g
Voi 20g146kcal0.2g0.1g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g1069kcal20.8g64.4g83.4g2.8g
Valittu annoskoko140g535kcal10.4g32.2g41.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g267kcal5.2g16.1g20.9g0.7g
Arvot/100g100g382kcal7.4g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469