Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 554g790kcal69.2g1.7g56.8g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g504g2629kcal32.2g205g195.9g13.6g
Hunaja 141g466kcal0.7g113.9g0g0g
Voi 201g1461kcal2.4g0.8g163.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g10692kcal209g642.8g833g27.2g
Valittu annoskoko1400g5346kcal104.5g321.4g416.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna700g2673kcal52.3g160.7g208.3g6.8g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469