Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 665g948kcal83.1g2g68.1g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g604g3155kcal38.7g246g235.1g16.3g
Hunaja 169g559kcal0.8g136.7g0g0g
Voi 242g1754kcal2.9g1g196.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g12830kcal251g771.4g999.4g32.6g
Valittu annoskoko1680g6415kcal125.5g385.7g499.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna840g3208kcal62.8g192.9g249.9g8.2g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469